Tentang Kami


RolloDePelicula.com merupakan sebuah portal filem yang memaparkan ulasan filem-filem tempatan serta antarabangsa terkini yang ditayangkan di pawagam-pawagam seluruh Malaysia.

Bermula secara amatur sejak tahun 2009 sebelum akhirnya terlibat di dalam kerja-kerja belakang tabir produksi rancangan televisyen membuatkan pihak kami mengambil keputusan untuk bergerak aktif di dalam membangunkan portal filem RolloDePelicula.com ini secara serius pada tahun 2018. 

RolloDePelicula.com juga telah berjaya berkongsi beberapa maklumat mengenai kisah dunia perfileman tempatan dan antarabangsa melalui info serta trailer filem hasil kerjasama dengan banyak syarikat pengedar filem serta produksi filem tempatan. Sila klik butang like, follow dan kongsikan laman sosial Facebook Rollo De Pelicula ini dengan rakan-rakan anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang filem-filem terkini yang bakal menjengah pawagam pada setiap bulan.

Jika terdapat sebarang pertanyaan atau sebarang cadangan, pihak anda boleh menghubungi kami untuk maklumat lanjut. Selain itu, kami juga amat mengalu-alukan sebarang bentuk kerjasama daripada segi jemputan ke tayangan filem atau kerjasama berbayar untuk kelangsungan portal filem ini dimasa hadapan. Hubungi pihak kami melalui email mohamadhanisismail@gmail.com untuk maklumat lanjut. 

Catat Ulasan

0 Ulasan