8/04/19

Peraduan Tiket Wayang: Filem DreadOut

Portal filem Rollo De Pelicula sekali lagi bekerjasama dengan pihak TGV Pictures  dan Horizon Film Entertainment untuk mencari 15 PEMENANG dimana setiap pemenang akan dihadiahkan 2 keping tiket filem DreadOut.


Tayangan Filem: 
DreadOut 

Tarikh: 
16 April 2019 (Selasa)

Lokasi: 
TGV Cinemas 1 Utama (Hall 4)

Waktu: 
9.00 pm

FILEM SERAM DREADOUT MERUPAKAN ARAHAN HEBAT
PENGARAH KIMO STAMBOEL YANG SANGAT TERKENAL
DENGAN FILEM-FILEM HEBATNYA SEPERTI RUMAH DARA, KILLERS DAN HEADSHOT. 

Kami mencari 15 PEMENANG untuk diberikan 2 KEPING TIKET filem seram dari Indonesia iaitu filem DREADOUT

Untuk memenangi tiket ini, anda cuma perlu ikut langkah-langkah seperti di bawah :

1) Like 2 laman Facebook dibawah:

2) Kongsikan peraduan ini di halaman Facebook anda dengan meletakkan 2 hashtag di bawah:
#DreadOutMY
#RolloDePelicula

3) Tag dua orang rakan anda pada posting tersebut.

4) Pastikan posting anda ditetapkan dalam keadaan 'Public'.

5. Setiap pemenang akan menerima 2 tiket. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 13 April 2019, pukul 11.59 malam (Sabtu).

6. Pemenang akan dihubungi melalui peti mesej (inbox) pada 14 April 2019 (Ahad).

SEMOGA BERJAYA!

6 ulasan:

  1. Lepas je premiere, mcm biase tolong review ye Hans, TQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hans dah tengok..
      cuma nak tengok version wayang macam mana lak

      Padam
  2. Hah... dah tengok ke!! Advance Hans ni, heheh. Kenapa Hans, ada dua version ke, bukan nya bila dah di premiere kira version final? Atau version wayang akan di censored? Aisheh jangan la di censored. Tahap seram dia ada mcm Sebelum Iblis Menjemput (SIM) tak? Teaser sikit Hans, heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan...
      masa saya tengok di pejabat produksi filem nih.
      jadi tonton di skrin lcd jer yang disambung dengan macbook
      dan yang Hans tonton tu lebih bersifat raw material dan bukan versi pawagam
      jadi, nak kena tonton lain sebab nak tengok ada perubahan, pemotongan atau penambahan scene untuk versi pawagam :)

      Padam
  3. Baru faham Hans, heheh. Cantek, kami akan tunggu full review, dgn harapan ianya bagos. TQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah
      so far tengok hari tu boleh layan lah
      harap-harap version wayang lebih memukau

      Padam